NASTUP U BEOGRADU

Kakva transformacija! Hrvatska pjevačica izgubila 50 kilograma i pokazala liniju u haljini s prorezom

Antonio Ahel
08.04.2022.
u 21:04

Riječka pjevačica Martina Vrbos (38) prije nekoliko godina povukla se iz javnosti kako bi se posvetila obiteljskom životu. Martina je ostala upamćena po svojim iznimnim vokalnim sposobnosti, a pozornost je plijenila i svojim imidžem koji je često mijenjala.

Riječka pjevačica Martina Vrbos (38) prije nekoliko godina povukla se iz javnosti kako bi se  posvetila obiteljskom životu. Martina je ostala upamćena po svojim iznimnim vokalnim sposobnosti, a pozornost je plijenila i svojim imidžem koji je često mijenjala. Pjevačica se sada pojavila na jednom događaju u Beogradu gdje je i zapjevala, a pažnju je privukla svojom linijom koju je naglasila uskom crnom haljinom s visokim prorezom koju je kombinirala s kratkom bundicom.

Foto: Antonio Ahel

Nerijetko je otvoreno progovarala o borbi s viškom kilograma, no danas je taj problem iza nje. Martina u zadnje vrijeme izgleda potpuno drukčije, a zbog fizičke transformacije mnogi je teško prepoznaju. Svoju težinu često je ranije krivila za to što se nije uspjela ''prodati'' široj publici.

Foto: Antonio Ahel

U to vrijeme hodala je s osobnim trenerom Branimirom Medićem Medom koji joj je pomogao skinuti čak 30 kilograma, a upoznali su se preko njezina prijatelja Marka Lasića Nereda. Iako je u prvom trenutku pomislila da je Branimir najvjerojatnije zauzet, trener ju je poljubio i postali su par te su se 2010. čak i zaručili.

U jednom intervjuu izjavila je kako se Branimir pomirio s tim što je ona nekad neuredna i aljkava, no ipak su prekinuli. Kasnije se zaljubila u crnogorskog poduzetnika Alberta Camaja s kojim je prekinula 2012. nakon koncerta Cece Ražnatović, pisali su tada srpski mediji.

 Nakon ovih brodoloma pravu ljubav pronašla je u Beograđaninu Bogoljubu Vidakoviću koji je pet godina mlađi od pjevačice kojeg je dugo skrivala od javnosti i s kojim je dobila sinčića Kostu, a kasnije i kćerkicu Milu.

Par se vjenčao u tajnosti 8. lipnja 2016. nakon dvije godine veze, a tu su vijest od javnosti zatajili na više od mjesec dana. Intimno vjenčanje održalo se u Istri u krugu obitelji, a sretnu je vijest pjevačica naposljetku ipak potvrdila srpskim medijima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije