Sretne vijesti

Kate Middleton završila s kemoterapijom

09.09.2024.
u 18:03

Princeza od Walesa Kate Middleton objavila je da je završila tretmane kemoterapije.

Kako je Kensingtonska palača objavila danas, princeza Kate je rekla da osjeća olakšanje jer je njena preventivna kemoterapija završila nakon "nevjerojatno teških i strašnih" devet mjeseci za nju i njenu obitelj.

Kako dalje navodi, planira se uskoro vratiti ograničenim javnim angažmanima u nadolazećim mjesecima.

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", objavila je Kate na Instagramu.

Istaknula je da osjeća olakšanje što je konačno završila kemoterapije i da je ova situacija potaknula nju i princa Williama da razmisle i budu zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo.

U emotivnoj snimci koju je objavila pojavljuje se čitava obitelj. Video je nastao u Norfolku gdje je obitelj provela dio ljeta.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije