BLIŽI SE TERMIN

Maja Šuput objavila novu fotografiju s ultrazvuka i zaključila: Pametno mamino

05.02.2021.
u 14:22

O imenima za svog sina Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov već su dobro razmislili i odlučili kako sinu neće dati domaće i tradicionalno ime

Maja Šuput još malo vremena dijeli od termina za porod njezinog prvog djeteta, a dok iščekuje prvi susret sa sinom pjevačica je podijelila na Instagramu novu fotografiju s ultrazvuka na kojoj maleni drži prste na licu i napisala je: - Baš sjedim nešto i razmišljam. Pametno mamino.  Ovaj tjedan sretnu vijest da očekuju prinovu podijelili su i Korana Gvozdić i njezin zaručnik Ivan Šarić, a Maja im je uz čestitku napisala da se bilježi za prvi spoj ako dobiju curicu.  

O imenima za svog sina Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov već su dobro razmislili i odlučili kako sinu neće dati domaće i tradicionalno ime. 

- Strana imena nas zanimaju. To čak i nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?' - rekla je u razgovoru za IN Magazin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije