Svakog petka u 17:30

Novi izazovi za parove u kulinarskoj avanturi – "Da, draga" na OBN TV!

04.10.2024.
u 10:31

Obožavate kulinarske emisije i uživate u zabavnim izazovima? Onda ne smijete propustiti najnoviju sezonu hit showa "Da, draga", koji se emitira na OBN TV, a vodi ga šarmantna Adrijana Bikić! Ova jedinstvena emisija donosi kulinarske avanture kakve još niste vidjeli – žene daju instrukcije, a muškarci ih slijede u kuhinji! U svakoj epizodi, parovi ulaze u zanimljiv izazov: dok je žena u odvojenoj sobi i čita recept, njen partner u kuhinji mora pripremiti jelo prema njenim uputama. Pritisak raste jer svaki korak može odvesti par korak bliže osvojenju glavne nagrade od nevjerovatnih 10.000 KM!

Salih, poznati kuhar, u svakoj epizodi bira koje će se jelo spremati, a njegovi savjeti i komentari unose dodatnu dozu napetosti i humora. Uz mnogo zabave, smijeha i nepredviđenih situacija, parovi testiraju svoje kulinarske vještine i sposobnost timskog rada.
Ne propustite priliku da gledate kako se ljubav i kulinarstvo isprepliću na tanjiru! Hoće li parovi uspjeti prevazići pritisak i dokazati da su pravi timski igrači? Pratite "Da, draga" svakog petka u 17:30 na OBN TV i saznajte tko će postati pobjednik i osvojiti sjajnih 10.000 KM!
Za više informacija i prijave, kontaktirajte nas na broj telefona: +387 63 398 041.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije