brojni komentari

Osudili Merjem Uzerli što je pokazala trudnički stomak

25.11.2017.
u 20:30

Vjerovatno jedna od najpopularnijih turskih TV zvijezda svih vremena, a zasigurno i najkontroverznija, glumica Merjem (Meryem) Uzerli (34) ponovno je uzbrkala javnost i izazvala podijeljena mišljenja. Ovog puta podijelivši na društvenim mrežama fotografiju iz razdoblja trudnoće s kćerkicom Larom.
 
- Moja najveća ljubav, životna promjena, čudo, najveći poklon - napisala je Merjem ispod fotografije na kojoj se vidi njezin trudnički stomak, što je kod obožavatelja poznate Hurem izazvalo pravu euforiju, piše Avaz. 

S obzirom na to da je glumica poslije nakon progona iz Turske od strane dijela kolega, ali i bivšeg partnera Kana Ateša, Larino rođenje dočekala u Njemačkoj daleko od novinara i objektiva, ova fotografija bila je prava ekskluziva za sve pratitelje njezinog rada. 

Ipak, nisu svi podijelili Merjemino oduševljenje, te su među komentarima osvanuli i oni negativni, u kojima se osuđuje njezin postupak.

- Ti si uvreda za svoj narod, vjeru koju pripadaš i zemlju koju predstavljaš. Bog će ti suditi za tvoj nemoral. Ovakvo ponašanje ne priliči jednoj majci... - samo su neki od stavova ljudi koji su negativno komentirali Merjemino skidanje do gole kože.

U većini, ipak, ostali su oni koji su je podržali zahvalivši joj se na rušenju tabua u turskom tradicionalnom društvu, jer kako kažu - nema ničeg ružnog u ljepoti stomaka buduće majke.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije