SEAN "DIDDY" COMBS

Prekinuli šutnju! Konačno se oglasila djeca ozloglašenog repera: 'Životi su nam uništeni, ali ne širite laži!'

Sean "Diddy" Combs
EDUARDO MUNOZ/REUTERS
25.09.2024.
u 21:47

D'Lila, Jessie, Christian i Quincy u priopćenju za javnost objavljenom na Instagramu dotaknuli su se trenutne situacije svog oca Seana Combsa, ali i demantirali glasine koje kruže o vezi njihovih roditelja.

Po prvi put nakon što je reper Sean "Diddy" Combs, poznatiji pod glazbenim pseudonimom P. Diddy, uhićen zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, posredovanje u prostituciji i reketarenje, oglasila su se njegova djeca. Na Instagramu je osvanulo zajedničko priopćenje za javnost u kojem su D'Lila, Jessie i Christian, Diddyjeva djeca iz braka s glumicom Kim Porter, kao i Porterin najstariji sin Quincy kojeg je reper kasnije posvojio, adresirali najnovija događanja i obranili vlastitu majku preminulu 2018. godine od upale pluća. 

-  Vidjeli smo toliko štetnih i lažnih glasina koje kruže o vezi naših roditelja, Kim Porter i Seana Combsa, kao i tragičnom odlasku naše mame da osjećamo potrebu progovoriti. Tvrdnje da je naša mama napisala knjigu jednostavno nije istina. Nije, a svatko tko tvrdi da ima rukopis se lažno predstavlja. Molimo vas da shvatite da svi takozvani ‘prijatelji‘ koji govore u ime naše mame ili njezine obitelji nisu prijatelj. Niti imaju u srcu njezine najbolje interese. Naši životi su se raspali kada smo izgubili majku. Ona je bila naš svijet. I ništa nije bilo isto otkada je otišla. - prenosi Daily Mail. Naime, Porter i Diddy zajedno su proveli 13 godina, od 1994. do 2007., tijekom kojih su nekoliko puta prekidali i mirili se. Nakon Porterine smrti objavljena je knjiga naslova 'Kim's Lost Words' izdavača i producenta Chrisa Todda, za koju on tvrdi da su glumičini memoari. U knjizi stoji da je Diddy zlostavljao svoju pokojnu djevojku, snimao sebe za vrijeme spolnog odnosa s maloljetnom pop-zvijezdom te prisustvovao razvratnim zabavama s holivudskom elitom.

Na temu preranog odlaska Kim Porter pojavile su se mnoge teorije zavjere, pogotov nakon optužbi na račun njenog supruga za reketarenje i trgovinu ljudima u seksualne svrhe. U nastavku priopćenja njihove djece slijedi: - Iako je bilo nevjerojatno teško pomiriti se što je prerano otišla, uzrok njezine smrti je dugo utvrđen. Nije bilo lažne igre. Tugovanje je doživotni proces. I molimo sve da poštuju naš zahtjev za mirom kako bismo nastavili nositi se s njezinim gubitkom svaki dan. Duboko smo ožalošćeni što je svijet napravio spektakl od onoga što je najtragičnije u našem životu. Našu mamu treba pamtiti kao prelijepu, snažnu, ljubaznu i voljenu ženu kakva je i bila. Njezino sjećanje ne smije biti zgađeno stravičnim teorijama zavjere - zahtijevaju Christian, Jessie, D‘Lila i Quincy.

Za kraj poručuju: - Molimo sve da poštuju našu mamu, Kim Porter. I cijene ono što je ostavila iza sebe, kako bi počivala u miru. To je ono što ona zaslužuje. Volim te i nedostaješ nam, mama - zaključila su emotivnu objavu djeca Combsa i Porter.

Podsjetimo, sredinom mjeseca poznati hip-hop mogul Sean "Diddy" Combs uhićen je u New Yorku pod nespecificiranim federalnim optužbama, potvrdile su savezne vlasti za CBS, američkog partnera BBC-a. Uhićenje u Manhattanu uslijedilo je nakon racija na dvije njegove nekretnine u Los Angelesu i Miamiju u ožujku, u sklopu "tekuće istrage" o trgovini ljudima koju provode vlasti. Combsov odvjetnik, Marc Agnifilo, izjavio je kako su "razočarani" uhićenjem te da je njegov klijent "nevin čovjek". Glazbenik se suočava s nizom optužbi, uključujući seksualni napad i zlostavljanje, koje je iznijela i njegova bivša partnerica Casandra "Cassie" Ventura. Combs je sve optužbe protiv sebe odbacio.

Uhićenje je provedeno u sklopu tekuće istrage američkih službenika za domovinsku sigurnost, potvrdilo je više izvora iz agencija za provođenje zakona za CBS. Američki odvjetnik za Južni okrug New Yorka, Damian Williams, potvrdio je uhićenje u izjavi u ponedjeljak navečer. "Federalni agenti su večeras uhitili Seana Combsa, na temelju zapečaćene optužnice podnesene od strane SDNY-a," izjavio je Williams. Ured planira otpečatiti optužnicu danas ujutro, kada će imati više informacija za podijeliti s javnošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije