1. Fashion Arena

Vodeći modni događaj u BiH bit će održan u zgradi Vlade

16.11.2016.
u 10:00

Mostar će 3. i 4. prosinca ove godine biti središte modnog svijeta regije. Naime, tada se održava prvo izdanje modnog događaja “Fashion Arena”, koji je najavljen otvorenim castingom održanim na 1. katu trgovačkog centra Mepas Mall u Mostaru.

Revija u zgradi Vlade

U prilog tezi kako će to biti jedan od vodećih modnih događaja u zemlji, govori i veliki odziv manekenki i manekena koji su pristiglih iz cijele zemlje u želji da nose prve revije ovog modnog događaja koji će se održati u kongresnoj dvorani zgrade Vlade Federacije BiH u Mostaru.

“Osobnost i mogućnost nametnuti se, to je ono što se danas traži i prolazi na castinzima”, otkrio je Neven Ciganović koji je i službeni stilist Fashion Arene, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

Osim popularnog Ciganovića, umjetnički direktor događaja je stilist Emerik Gudelj, a modna fotografija je povjerena Mati Zemljiću iz Wafa.

Zaštitno lice kampanje Fashion Arene je poznati model Tea Bošković.

Tea zaštitno lice

Osim odabranih manekenki i manekena s castinga, revije modnih dizajnera i kuća, čija će imena biti objavljena uskoro, nosit će i neka od poznatih imena iz svijeta manekenstva i modelinga iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije