s putnom torbom

Zamišljeni Affleck snimljen nakon što se iselio iz vile u kojoj je živio s J.Lo

affleck
29.06.2024.
u 18:19

Ben Affleck snimljen je ispred svog ureda u Los Angelesu s putnom torbom prebačenom preko ramena, ledenom kavom u ruci i zamišljenim izrazom na licu. 51-godišnji glumac djelovao je poprilično neraspoloženo dok je hodao prema garaži. Paparazzi su ga snimili samo nekoliko dana nakon što je američki tabloid People objavio da je preselio svoje stvari iz vile od 60 milijuna dolara u kojoj je živio s Jennifer Lopez.

Fotografe je u nekoliko navrata i pogledao pa nastavio dalje svojim putem. Inače, nedavno je ispred njegovog ureda snimljena i Jennifer Lopez.

Ona je ovih dana na društvenim mrežama promovirala svoju kozmetičku liniju, a na snimkama je izgledala mnogo raspoloženije nego Affleck ispred svog ureda.

Svjetski mediji već neko vrijeme pišu o navodnom razvodu slavnog para. Sumnje su se pojačale nakon što se doznalo da Ben i Jennifer prodaju vilu koju su zajedno kupili prije godinu dana.

Jennifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma pojavila se sama. Par je potom viđen zajedno na košarkaškoj utakmici Benovog sina Samuela, gdje su također svojim ponašanjem pobudili sumnje o razvodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije