U PAR MJESECI

Zoran Šprajc otkrio kako je smršavio 15 kilograma: 'Promijenio sam ploču'

Instagram
28.09.2024.
u 11:21

Voditelj 'Stanja nacije' priznao je da je za njegovu nikad bolju formu, pored promjene prehrambenih navika, zaslužna i tjelovježba.

Nakon pet mjeseci pauze sinoć je s prikazivanjem na RTL-u krenula nova sezona društveno-političke satire 'Stanje nacije', s neizostavnim Zoranom Šprajcom. Voditelj će u svojoj emisiji na sebi svojestven način komentirati aktualnu hrvatsku političku scenu, kao i društvena zbivanja. Novi stol, nova najavna špica i scenaristi nisu jedina novost kad je riječ o novoj sezoni jedne od najpopularnijih emisija u Hrvata. 

- Morao sam se smanjiti za petnaest kilograma jer je stol koji smo naručili kao dio nove scenografije ispao manji nego što smo očekivali. Pa je produkcijski tim procijenio da je jeftinije da ja smršavim nego da naručujemo novi stol. Nije bilo lako, ali, eto, na kraju su me uspjeli ugurati u stol - rekao je Šprajc u razgovoru za Studio. Voditelj je i otkrio na koji način je uspio skinuti toliko kilograme u svega nekoliko mjeseci: - Nisam ni pio ni jeo ništa što ne deblja. Jer dosad sam se držao nutricionističkih preporuka i nastojao jesti i piti ono što ne deblja, ali bez rezultata. Onda sam promijenio ploču, okrenuo pilu naopako i to se, evo, pokazalo kao ispravan pristup. Doduše, odrekao sam se kruha i slatkiša, ali bez toga se može. Bez slanine ne može - ispričao je uvijek dobro raspoloženi Zoran.

Kako kaže, osim nutricionističkih promjena pomogla je i tjelovježba: - Dosta kalorija sam potrošio na bazenu jer sam po onim ludim vrućinama izbjegavao šetnje i sunčani udar, a bazen se pokazao kao idealno mjesto za osvježenje i rekreaciju. Uopće se nisam oznojio... - priznao je Šprajc.

Podsjetimo, sinoć u 22:40 sati krenula je nova sezona političke satire 'Stanje nacije', u kojoj će Zoran Šprajc i njegova ekipa do zadnjeg najzanimljivijeg detalja analizirati kako politika, ekonomija i ostale 'radosti' utječu na život u našoj zemlji.

„Kad je o sadržaju prve emisije riječ, rekapituliramo poreznu reformu i uspoređujemo imamo li mi ili susjedi veću... artiljeriju“, govore iz Šprajcova tima na pitanje o novom vizualnom identitetu. Inače u emisiji su ostali samo stari stolci kao dio scenografije jer ih je ekipa već testirala na izdržljivost i težinu. „A plavu boju studija smo odabrali jer ističe Šprajcove baby blue eyes“, dodaju.

Poznata po jedinstvenom humoru i oštrim komentarima, nagrađivana politička satira Zorana Šprajca brzo je postala jedna od najgledanijih u Hrvatskoj. Voditelj i urednik Zoran Šprajc, koji je upravo tom emisijom zaokružio svoju bogatu karijeru, nastavlja osvježavati domaći medijski prostor britkim i prepoznatljivim stilom, a gledatelji će večeras doznati zašto je naša zemlja nepresušan izvor inspiracije. „Gotovo je stanje hiber-nacije“, odlučno najavljuju iz ekipe.

A kao i do sada, publika danas može pogledati cijelu epizodu 'Stanja nacije' na platformi Voyo, i to bez reklama! „Moramo dodati i da se moderniziramo, želimo mlađu publiku osvijestiti o situacijama i pričama kojima se emisija bavi i zbog toga je Zoran Šprajc otvorio TikTok.“ 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije