Real razbio Leganes

Bernabeu skandirao Luki: 'Zlatna lopta!'

Foto: Facebook
1/2
02.09.2018.
u 09:14

Uoči utakmice protiv Leganesa realovci su pokazali navijačima svoje nagrade, a Luka je dobio najveće ovacije

Luka Modrić prvi je put ove sezone počeo utakmicu Reala. Luka je u prvih 11 protiv Leganesa na Santiago Bernabeuu, a uoči utakmice Real se pohvalio nagradama iz Monte Carla. Keylor Navas proglašen je najboljim golmanom Lige prvaka prošle sezone, Sergio Ramos dobio je nagradu za najboljeg braniča, a Luka Modrić za najboljeg veznjaka i onu najveću - igrača godine. 

Podsjećamo, Luku je za igrača godine izabralo 80 trenera klubova koji su lani igrali Ligu prvaka i Europsku ligu te 55 europskih novinara, po jedan iz svake zemlje članice Uefe, piše 24sata.hr. 

Uoči utakmice protiv Leganesa realovci su pokazali navijačima svoje nagrade, a Luka je dobio najveće ovacije. Cijeli Bernabeuu skandirao mu je: Zlatna lopta, Zlatna lopta!

Igrao je Luka do 63. minute, a Real je bio uvjerljiv 4-1.

Bale je pogodio za 1-0 u 17. minuti. Carillo je izjednačio iz penala u 24. Tada na scenu stupa Karim Benzema s dva gola u nešto više od 10 minuta (50. i 61.). Ramos je iz penala u 66. minuti postavio konačnih 4-1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije