jajce

Bosna nova provjera za Metalleghe BSI

09.07.2016.
u 10:00

Nogometaši Metalleghe BSI s 25. međunarodnog memorijalnog turnira “Zvonko Mikolčević”, koji se odigrao u Slavonskom Brodu, vratili su se s pobjedničkim peharom i dva pojedinačna priznanja. Jajčani su najprije u drugom polufinalnom duelu turnira svladali Olimpic s 2:0 golovima Karađuza i Pljevljaka, da bi u finalu nakon 0:0 u regularnih 90 minuta boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali još jednog bh. premijerligaša, ekipu Viteza. Tek u 13. seriji odlučen je pobjednik, a Metalleghe je slavio s 11:10. Osim pobjedničkog pehara, nagrade su dobili i najbolji igrač turnira Nebojša Popović te najbolji strijelac Kenan Karađuz, obojica iz Metalleghea. -Sudjelovali smo na kvalitetnom i organiziranom turniru u Slavonskom Brodu i uspjeli smo osvojiti prvo mjesto. Mislim da je to i neki znak da smo na pravom putu i da ćemo spremni ući u sezonu. Nadam se da ćemo svi biti zdravi i da neće biti ozljeda te da tako možemo u potpunosti pokazati što možemo u najvećem rangu bh. nogometa, ističe kapetan tima iz Jajca Kenan Karađuz.

Početak prvenstva i debitantski nastup za popularne “kraljeve” sve je bliže, a u prvom kolu u goste će ekipi zeničkog Čelika. -Ostalo je još malo do početka prvenstva i svi jedva čekamo poslije ovih pripremnih utakmica odigrati pravu prvenstvenu - dodaje Karađuz. Već danas na travničkoj Piroti Metalleghe će odigrati prijateljski susret s Bosnom iz Visokog. Meč počinje u 18 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije