MOSTAR

Brazilac Rodrigo Souza Nascimento novo pojačanje Veleža

05.07.2024.
u 13:47

FK Velež potvrdio je u petak da je brazilski nogometaš Rodrigo Souza Nascimento novi igrač Rođenih.

Na stadionu 'Rođeni' u prisustvu direktora kluba Denisa Zvonića potpisan je ugovor koji će ovog veznog nogometaša vezati za Rođene do ljeta 2026. godine, priopćeno je iz FK Velež.

Rodrigo Souza Nascimento rođen je 31. svibnja 2002. godine u brazilskoj Marabi. Karijeru profesionalnog nogometaša započeo je u omladinskim kategorijama brazilske ekipe Criciuma, da bi potom vrijedno iskustvo skupljao u ekipi Sampaio-MA. Po povratku u matični klub, odlazi u redove ekipe Confiaca gdje kao posuđen igrač provodi narednu sezonu. U redove mostarskih Rođenih dolazi upravo iz kluba gdje je i započeo svoju karijeru.

"Radi se o lijevonogom veznom nogometašu koji može odgovoriti i obrambenim zadacima te koji će sasvim sigurno pojačati konkurenciju u timu trenera Damira Čanadija pred sva iskušenja koja Rođene očekuju u narednom periodu, kako na domaćoj, a sigurno tako i na europskoj nogometnoj sceni", kazali su iz Veleža. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije