Izbor Rukometnog saveza BiH za sezonu 2023./2024.

Čolina i Hadžović najbolji rukometni treneri, Pavlović i Gudelj najbolji rukometaši

storyeditor/2024-07-03/izvi.png
04.07.2024.
u 18:22

Toni Čolina, aktualni trener RK Izviđač Agram, najbolji je trener bh. rukometa za sezonu 2023./2024., objavili su na službenim stranicama iz Rukometnog saveza BiH. U drugom izboru najboljih rukometašica, rukometaša i trenera Rukometnog saveza BiH Čolina, koji je s Izviđačem osvojio titulu prvaka BiH, slavio je s ukupno 23 boda (16 od trenera i kapetana klubova u Premijer ligi BiH i 7 od publike na Facebook stranici RS BiH).

Druga Zlata Zubac

Na drugom je mjestu dojučerašnji trener RK Gračanica i aktualni izbornik BiH Damir Doborac sa 17 bodova, a treće je Dragan Marković, bivši izbornik BiH, s 9 bodova. Četvrti je Irfan Smajlagić, također bivši izbornik BiH i aktualni osvajač Kupa BiH s ekipom Borca, koji je sakupio osam bodova. Alma Hadžović najbolji je trener u ženskom rukometu u BiH. Aktualna trenerica RK Hadžići, iza koje je sezona u kojoj je osvojila Kup BiH i 2. mjesto u Premijer ligi BiH, osvojila je prvo mjesto s ukupno 22 boda.

Na drugom mjestu je Zlata Zubac, aktualna trenerica novog - starog prvaka BiH HRK Grude, s 15 bodova. Treće mjesto osvojio je trener ŽRK Krivaja Adnan Bašić sa 7 bodova, a četvrti je Ivan Lovrić sa 6 bodova. Ivano Pavlović, koji je s rukometašima Izviđača osvojio novu titulu prvaka BiH, najbolji je rukometaš Premijer lige BiH za sezonu 2023./2024. s ukupno 50 bodova. Drugo mjesto osvojio je Vladimir Stanković (RK Leotar) s 29 bodova, treće Diano Ćeško iz Izviđača s 23 boda. Slijedi još jedan igrač Izviđača Haris Suljević s 14 bodova te Bekir Čordalija iz Vogošće s 12 bodova.

Anica Gudelj, vratarka rukometne reprezentacije BiH i članica rumunjske ekipe Corona Brasova, najbolja je rukometašica BiH za sezonu 2023./2024. s 21 bodom. Gudelj je tako obranila titulu najbolje rukometašice BiH iz sezone 2022./2023.

Za Demić i Isić po 7 bodova

Drugo mjesto dijele Edina Demić i Armina Isić s po sedam bodova, a iza njih su Damljana Bošnjak i Desire Kolašinac s po četiri boda. Ana Vrančić osvojila je dva, objavili su također iz Rukometnoga saveza BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije