nova frizura

Cucurella ispunio obećanje i obojao kosu u crveno, Dani Olmo najavio istu stvar

19.07.2024.
u 20:50

Cucurella je dao veliki obol u španjolskom osvajanju naslova pobjednika Starog kontitenta

Marc Cucurella označen je kao najslabija karika u španjolskoj reprezentaciji prije početka Eura u Njemačkoj, međutim lijevi bek Chelseaja savršeno je odradio svoju zadaću i dao obol u osvajanju naslova pobjednika Starog kontinenta. Štoviše, upravo je njegova asistencija Oyarzabalu donijela Furiji pobjedu nad Englezima.

Kako god, Cucurella je prije samog natjecanja dao obećanje da će svoju dugu, frčkavu kosu obojiti u crveno osvoji li Španjolska Euro, a sad je dato obećanje i ispunio,pišu Sportske novosti

"Ono što je obećano je dug", napisao je Cucurella na Instagramu uz objavu fotografije svježe frizure.

Isto, odnosno slično, možemo uskoro očekivati i od Danija Olma. Bivši nogometaš Dinama tijekom Eura otkrio je novinarima kako je pod tušem sa suigračima razgovarao o potencijalnoj novoj frizuri ako Španjolska osvoji Euro.

Mislim da ću se ošišati za početak, možda i obojiti kosu. I s prijateljima sam pričao o tome neki dan, nisam se još odlučio za boju, otvoren sam za raspravu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije