Cristiano Ronaldo

"Gledate me kao stroj za golove, želim sedmero djece i sedam Zlatnih lopti!"

Getty Images
17.11.2017.
u 21:57

Cristiano Ronaldo kaže kako želi imati sedmero djece i isto toliko Zlatnih lopti!

Portugalac je nedavno dočekao rođenje četvrtog djeteta, kćerkice Alane Martine, a sljedećeg mjeseca bi trebao osvojiti svoju petu Zlatnu loptu.

Iako je od početka sezone pod velikim kritikama zbog slabašne forme i samo jednog pogotka u sedam prvenstvenih utakmica, Ronaldo je otkrio kako planira ostvariti još nekoliko zapaženih rezultata u godinama koje su pred njime, prenosi Goal.

"Sretan sam i osjećam se dobro, treba ostati miran i raditi, jer je očigledno da mogu bolje," rekao je Ronaldo u razgovoru za L'Equipe pa je nastavio:

"Gledate me kao stroj za golove, kao čovjeka koji u svakoj utakmici mora zabiti pogodak. Ako se to ne dogodi, nikoga nije briga smatram li ja da sam odigrao dobro ili ne. Ocjenjuju me samo po golovima, a to ne mora uvijek biti najvažnija stvar,"

"Prihvaćam kritike, ali se ne slažem. Zbog toga izbjegavam čitati ili slušati što pričaju o meni. Međutim, nemam drugog izbora nego ih prihvatiti jer ne mogu kontrolirati svijet," rekao je Ronaldo pa se osvrnuo na osobna postignuća - privatna i poslovna.

"Želim sedmero djece i isti broj Zlatnih lopti. To znači da ne planiram stati na ovome. Sve dok igram, osvajat ću sve što se može osvojiti. Moj je san peta Zlatna lopta, a sljedeće godine me čeka borba za novu," završio je Portugalac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije