Igor Bišćan: Zasluženo smo prvaci, idemo u Zagreb zadovoljni novom titulom

Igor Bišćan
Pixsell
30.04.2023.
u 20:34

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su svoj 24. naslov prvaka Hrvatske, a šesti zaredom odigravši 0-0 na Poljudu s Hajdukom u susretu 32. kola HNL-a. Remijem na Poljudu Dinamo je zadržao 12 bodova prednosti u odnosu na drugi Hajduk četiri kola prije kraja, a kako je zagrebački sastav bolji u međusobnom omjeru ove sezone jasno je kako je postao nedostižan za Splićane čak i u slučaju da do kraja sezone ne osvoji niti bod, a Hajduk uzme svih 12.

Dva najbolja hrvatska nogometna sastava su na punom Poljudu odigrala siromašnu utakmicu praktički bez ijedne ozbiljnije prilike za pogodak.

Trener novog/starog hrvatskog prvaka Dinama, Igor Bišćan, dao je svoj komentar za MaxSport televiziju.

- Hvala na čestitkama. Bod je bio dovoljan da matematički to završimo, sretni smo. Čestitam svima koji su dali doprinos, ja i moj stožer smo tu tek mjesec dana. Čestitam i prethodnicima koji su odradili posao, upravi, igračima i svim navijačima. Najveće čestitke idu igračima koji su s pravom pokazali da su zasluženo prvaci. Odigrali smo ozbiljno i onako kako smo se dogovorili, idemo kući u Zagreb zadovoljni s novom titulom.

- Malo smo promijenili sastav u odnosu na prethodne utakmice, Ristovski je bio fenomenalan, poštedili smo Dinu Perića koji je imao zdravstvenih problema. Mladi Topić zaslužuje povjerenje i šansu, odigrao je korektnu utakmicu, to mu je prvi start i pred punim Poljuidom, sasvim zanimljiv igrač.

- Nije tajna da sam ja trener koji voli igrati discipliniranu igru, to su neke osnove nogometa. Sve drugo je nešto što donosi dodatnu vrijednost, dečki su to shvatili, nisu ovi rezultati i utakmice bez primljenog gola slučajni. Mlađi igrači i ovi drugi će dobiti minutažu pa da vidim što imaju za pokazati.

- Osijek? Mi smo prvaci i s tim kaadrom i mentalitetom idemo igrati tamo i pokazati što možemo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije