SVI SU NESTRPLJIVI

Kad stiže Ivan Rakitić? Procurila ključna informacija o najvećem poslu u hrvatskom nogometu

20.07.2024.
u 19:02

Već smo svega i svačega napisali na temu Ivana Rakitića i Hajduka. Bivši hrvatski nogometni reprezentativac samo što nije...

Već danima traje iščekivanje navijača Hajduka. Ivan Rakitić samo što nije potpisao za splitski klub, broje se dani, sati, minute do konačne, službene objave s Poljuda. Oni najzagriženiji svako malo "refreshavaju" službene stranice Hajduka, kanale društvenih mreža, YouTube, Instagram, sve ne bi li što prije saznali sretnu vijest. 

Više hrvatskih medija, napose onih povezanih s Hajdukom objavili su da će Ivan Rakitić u tijeku nedjelje biti u Splitu. Iako ga se očekivalo već danas, iz više je krugova stigla informacija da bi sve trebalo biti gotovo u nedjelju, najkasnije u popodnevnim satima. 

Službena bi objava iz Hajduka tako trebala biti lansirana u nedjelju popodne, a onda će se, u roku od 48 sati Rakitić pojaviti u press-salonu Poljuda kako bi se predstavio javnosti kao novi igrač Hajduka. Podsjetimo, 36-godišnji vezni igrač i bivši hrvatski reprezentativac stiže u Hajduk kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa saudijskim Al Shababom. U Hajduku će odmah zauzeti ključnu rolu, navijači ga vide kao idealno rješenje za poziciju u veznom redu. Navijači se moraju strpiti još samo malo, piše Večernji.hr.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije