Tragična nesreća

Navijač Liverpoola smrtno stradao u Milanu: Pretrčavao autocestu pa ga udario terenac

liverpool
Lee Smith/Reuters
17.09.2024.
u 20:40

Tragična nesreća dogodila se uoči derbija prvog kola Lige prvaka između Milana i Liverpoola jer je jedan gostujući navijač smrtno stradao na ulicama talijanskog grada.

Milan i Liverpool sastaju se večeras od 21 sat na otvaranju nove sezone Lige prvaka, a na San Siru se očekuje i nekoliko tisuća navijača iz Engleske koji će bodriti Redse. Nažalost, sve ih je potresla tužna vijest o smrti kolege s tribine koji je došao zbog utakmice u Milano.

Talijanska policija priopćila je kako je jedan navijač Liverpoola smrtno stradao dok je trčao preko autoceste A4. Stigao je u Italiju noćas iz Manchestera.

Gazzetta dello Sport navodi da ga je tijekom pretrčavanja ceste udario terenac. Navijač Liverpoola je uspio pretrčati tri trake prije nego što ga je udario automobil, prenosi Klix.ba.

Tragično stradali navijač Liverpoola kod sebe je imao ulaznicu za utakmicu Lige prvaka na San Siru, a mediji tvrde kako je u džepu imao i putovnicu.

Stigao je iz Irske, a s njim su bila još dvojica navijača Liverpoola, otac i sin, koji su odbili pretrčati cestu kojom bi stigli do hotela u kojem su odsjeli.

Lokalna policija istražuje je li navijač u trenutku smrti bio u "promijenjenom psihofizičkom stanju" koje je moglo utjecati na postupak. Također, provjerava li se i je li ga na rizičan potez navela neka aplikacija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije