Zapošljava kuhara

Nećete vjerovati koliko Ermedin Demirović mjesečno izdvaja za zdravu ishranu

27.10.2024.
u 14:02

Bh. napadač Ermedin Demirović na početku sezone igra u zaista vrhunskoj formi budući da je šest golova u 13 odigranih utakmica u svim natjecanjima za Stuttgart, a također je dodao i asistenciju.

Demirović mnogo pozornosti posvećuje brizi o svom tijelu kako bi ostao u vrhunskoj formi i kako bi trajao što je moguće duže, a cijena koju za to izdvaja je velika. Demirović prema pisanju Bilda zapošljava vlastitog kuhara, a za ovaj luksuz mjesečno izdvaja 4.000 eura što mu omogućava vrhunsku prehranu. Računica je vrlo jednostavna, privatni kuhar košta 200 eura po danu, a četiri puta tjedno je u domu Demirovića pa zarađuje 800 eura tjedno što je 3.200 eura mjesečno. Uz to, bh. reprezentativac plaća i hotel jer kuhar dolazi posebno iz Minhena kako bi kuhao za Demirovića i njegovu suprugu Sandru.

"Naravno, to je mnogo novca, ali to je ulaganje u moje tijelo i dugoročno će mi se isplatiti", rekao je Demirović koji se trudi jesti mnogo proteina i zdravu hranu. Postoji i određeni izuzetak kojem ni Demirović ne može odoljeti, a to je doner što naš napadač mora pojesti s vremena na vrijeme. "Doner je ljubav, ne treba mi hamburger, McDonald's ili pizza, ali mi s vremena na vrijeme treba doner", otkrio je naš reprezentativac koji ne zna kuhati.

"Kada krenem ispeći ribu, ona ima ukus mrtvaca", dodao je. Demirović je karijeru počeo u omladincima HSV-a, a još je igrao za RB Leipzig, Alaves, Sochaux, Almeriju, St. Gallen, Freiburg, Augsburg te sada Stuttgart koji je za njega platio 21 milijun eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije