Trener Željezničara

Petrović: Zrinjski će biti prvak BiH

Slavko Petrović
26.11.2016.
u 18:16

Slavko Petrović je na konferenciji za medije nakon današnje utakmice u Mostaru kao i u najavi rekao da je Zrinjski trenutno najkvalitetniji tim u Bosni i Hercegovini, te prvi favorit za osvajanje naslova prvaka naše zemlje. 

“Znali smo da dolazimo u goste najkvalitetnijem timu u bh. nogometu i aktualnom prvaku koji je na posljednje dvije utakmice malo zastao što je uostalom normalno za sve ekipe. Svako dočeka krizu pa tako i oni, a sjetit ćete se dočekali su je i u prošloj sezoni, da bi se brzo vratili na put, osvojivši na kraju naslov prvaka“, rekao je Petrović, dodajući da je danas bio lijep osjećaj biti dio Želje, prenosi sportsport.ba. 

“Bila mi je čast voditi s klupe Željezničar danas. Igrači su dali sve od sebe. Pogotke smo postigli u pravo vrijeme, a posebno važna bila su prva dva. Smatram da je na Zrinjski negativan trag ostavila utakmica u Tuzli u prošlom kolu. Ako me pitate danas tko će biti prvak, ja ću vam reći da će to biti Zrinjski. Imaju kvalitetan tim i mladog i dobrog stručnjaka na klupi i siguran sam da će oni ovu krizu rezultata vrlo brzo prebroditi“, dodao je. 
Petrović je mišljenja da je današnji meč odlučio voljni trenutak njegovih igrača. “Bilo je više žara i borbenosti u odnosu na domaćina. Nismo Zrinjskom dozvolili da se razigra, a na ruku nam je išao na teren iako i mi živimo od ljepote nogometne igre. Pobjeda je zaslužena, a kumovao joj je donekle i crveni karton poslije kojeg se na ovakvom terenu nije bilo moguće vratiti“, komentirao je Petrović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije