Wwin liga BiH

Ivanković otkrio: Bilbija se vraća na teren

Fena
15.10.2024.
u 16:24

Na dan kada se dogodila katastrofa mi smo otišli u karantenu pripremajući se za utakmicu, ali desila se odgoda i to s razlogom. Suosjećamo sa svima u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku.

Taman kada se Zrinjski zahuktao i dobio tri derbija u nizu, te šest od sedam utakmica, uslijedila je prvenstvena stanka koja se još produžila odgodom kola zbog katastrofe izazvane poplavama.

"Na dan kada se dogodila katastrofa mi smo otišli u karantenu pripremajući se za utakmicu, ali desila se odgoda i to s razlogom. Suosjećamo sa svima u Jablanici, Konjicu, Kiseljaku... Nije lako vratiti se mislima nogometu, ali moramo se okrenuti poslu i nadam se da su igrači fokusirani",  kazao je trener Zrinjskog Mario Ivanković čija momčad sutra igra zaostalu utakmicu 3. kola protiv Radnika iz Bijeljine.   "Neuobičajeno za nas, ali dugo nismo igrali neku utakmicu. Ovu pauzu smo iskoristili da pojačamo treninge, osvježavali ekipu i nadam se da smo spremni da odigramo kvalitetnu utakmicu. Radnik je novak u ligi, ali i ekipa koja zna što hoće. Svjesni toga, ali svjesni smo i naše kvalitete. Roster nam se popravio, imamo slatke "probleme", svakako da raduje povratak ozlijeđenih igrača.  Nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu i da ćemo pokazati da smo s pravom na prvom mjestu", dodao je Ivanković, prenosi bljesak.info

Šef struke Zrinjskog govorio je i tome tko se vraća na ozljede, odnosno prije svega tko je još izvan stroja. "Ramić i dalje radi bez opterećenja, a Memija posebno trenira. Svi ostali su u kadru, tako da imamo 25 igrača na raspolaganju. Malo jeste problem što imamo puno kvalitetnih na istoj poziciji, ali moj stožer i ja smo tu da izaberemo najbolje". Ivanković je potvrdio da je među onima koji su u kadru i kapetan Nemanja Bilbija koji bi točno pet mjeseci nakon teške ozljede koljena u Kup utakmici protiv Borca mogao na teren. "Nemanja je u trenažnom procesu, osjeća se odlično, ali naravno da još zaostaje u nekim stvarima. No, Nemanja je fanatik i ne sumnjam da će brzo biti onaj pravi, a Nemanja nama treba. Mi ćemo ga postepeno uvoditi i vjerujem da će, ako sve bude u redu, dobiti minutažu protiv Radnika", zaključio je Ivanković.  

Utakmica Zrinjskog i Radnika je u srijedu u 18 sati, a sudi je Nihad Ljajić iz Sarajeva.

"Tko bi rekao da ćemo Đurić, Žižović i ja biti treneri u Premijer ligi"
Mario Ivanković u srijedu vodi svoju momčad protiv ekipe koju vodi njegov bivši suigrač Velibor Đurić, a zanimljivo da je i na klupi Borca još jedan član te šampionske generacije Zrinjskog iz 2009. Mladen Žižović. "Raduje me susret s Đurićem s kim sam ostao u kontaktu, kao i sa Žižovićem. Tko bi tada prije petnaest godina pomislio da će se dogoditi da smo sva trojica treneri u Premijer ligi. Đuka je preporodio Radnik i želim mu svu sreću, ali zanimaju me samo bodovi", kaže Ivanković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije