SVE JE BLIŽE

Rakitić se javio uočit transfera u Hajduk! Evo što je poručio

Ivan Rakitić
Instagram
19.07.2024.
u 20:55

Hajduku će prva utakmica biti u četvrtak 25. srpnja kada na Poljud, u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige stiže HB Torshavn, a Ivan Rakitić bi se do tada već mogao pridružiti momčadi splitskog kluba

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić trebao bi uskoro i službeno postati najnovije pojačanje splitskog Hajduka. Rakitiće se javio putem Instagrama s fotografijama priprema za novu sezonu. "Pripremam se...", stoji u opisu fotografije uz emotikon pješčanog sata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

 

Trebao bi ovih dana biti predstavljen na Poljudu. Do sada je pola sezone igrao za saudijskih Al-Shabab, a prije toga je dugo bio u Sevilli.

Hajdukov trener Gennaro Gattuso potvrdio je njegov dolazak nakon prijateljske utakmice u četvrtak. "Završne stvari oko Rakitića se rješavaju, nadamo se kako će brzo i to biti gotovo. Zahvaljujem se klubu na žrtvi, nemamo puno novca, svaki euro koji izađe iz kluba trebamo poštovati", rekao je slavni Talijan.

Dakako, Split ga s veseljem očekuje, a 36-godišnjem srebrnom reprezentativcu ovo će biti prvi puta u karijeri da će zaigrati u hrvatskome klubu. Hrvat rođen u Švicarskoj je tijekom bogate karijere igrao za Basel, Schalke, Sevillu i Barcelonu. U dresu vatrenih upisao je 106 nastupa.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije