KRATKA SURADNJA

Saudijski klub se oprostio od Rakitića. Napisali su samo tri riječi

Ivan Rakitić
Hajduk.hr
21.07.2024.
u 18:35

Navijači će se ispred stadiona Poljud početi okupljati već u 19 sati kako bi ga pozdravili, a službeno predstavljanje na stadionu na rasporedu je u 19.30. Hajduk će tako postati prvi hrvatski klub u čijem će dresu Ivan Rakitić igrati

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Rakitić, sletio je s obitelji danas poslijepodne u splitsku zračnu luku. Od tamo se zaputio u hotel, a kasnije će biti predstavljen na stadionu Poljud kao najnoviji igrač Hajduka. Član srebrne generacije vatrenih dogovorio je senzacionalni transfer s novim čelnicima splitskog kluba koji je ovime svojoj momčadi pridružio još jednog legendarnog reprezentativca.

Od Rakitića se putem društvenih mreža oprostio i saudijski klub. Rakitić je prilikom odlaska poručio da je uživao u Saudijskoj Arabiji, no da je ovo jedinstvena prilika. "Hvala, Ivan Rakitić", napisali su Saudijci ispod fotografije bivšeg reprezentativca u dresu sada bivšega kluba.

Navijači će se ispred stadiona Poljud početi okupljati već u 19 sati kako bi ga pozdravili, a službeno predstavljanje na stadionu na rasporedu je u 19.30. Hajduk će tako postati prvi hrvatski klub u čijem će dresu Ivan Rakitić igrati. Tijekom svoje duge karijere ostavio je velik trag na europskom nogometu, a najbolje će ga se sjećati Španjolci.

 

 

U dresu Barcelone osvojio je čak četiri naslova prvaka Španjolska i četiri trofeja Kupa kralja. Tome je pridružio i pobjedu u Ligi prvaka tijekom sezone 2014/15. U Sevilli je pak dva puta uspio osvojiti Europa ligu, u 2014. i 2023. godini. U Saudijsku Arabiju iznenadno je otišao prošle zime, no taj aranžman nije dugo potrajao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije