Nogometni savez BiH zadovoljan

Stadion u Tomislavgradu: Uređena natkrivena tribina s 1.000 sjedeći mjesta, tereni s prirodnom i umjetnom travom

HNK Tomislav
22.10.2024.
u 20:24

Na stadionu u Tomislavgradu uređena je natkrivena tribina s 1.000 sjedeći mjesta, veliki i mali teren s umjetnom travom, te glavni i pomoćni teren s prirodnom travom

Izvršni direktor administracije Nogometnog saveza BiH zadužen za infrastrukturu Nihad Hodžić posjetio je Tomislavgrad, a ugostili su ga predsjednik HNK Tomislav Ilija Bagarić i član izvršnog odbora NS BiH Ivan Perić.

Cilj Hodžićevog posjeta bilo je sagledavanje nogometne infrastrukture u Tomislavgradu.

Iz HNK Tomislavgrad podsjećaju da su Općina Tomislavgrad i Nogometni savez BiH zajedničkim snagama realizirali projekt “Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu”, u okviru kojeg je na stadionu u Tomislavgradu uređena natkrivena tribina s 1.000 sjedeći mjesta, veliki i mali teren s umjetnom travom, te glavni i pomoćni teren s prirodnom travom.

Za realizaciju ovog projekta UEFA-e je preko Nogometnog saveza BiH osigurala 260.000 maraka, dok je Općina Tomislavgrad izdvojila 185.000 KM.

Iz HNK Tomislav podsjećaju kako su novoizgrađeni popratni objekti povezani u jednu cjelinu, dok su ranije u potpunosti dovršene svlačionice te službene prostorije ispod glavne tribine.

Bagarić je Hodžića upoznao i s budućim aktivnostima kluba vezanim za poboljšanje nogometne infrastrukture, a to su postavljanje reflektora na velikom terenu s umjetnom travom, sustava automatskog zalijevanja glavnog terena i semafora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije