Nogomet

Veliki turnir u Međugorju okupit će 1400 mladih igrača

Jako neizvjesno bilo je na utakmici Slaven Belupo Široki Brijeg. Detalj s te utakmice.Medjugorje,09.03.2015.Snimio:Marijan Sivrić
03.03.2016.
u 07:20

Danas u 15 sati počinje veliki nogometni turnir mlađih dobi na SRC Circle International u Međugorju, piše Večernji list BiH. Riječ je o tradicionalnom, 10. po redu Međugorje Cupu na kojem ove godine nastupa pet različitih dobi. Inače, sve utakmice igrat će se na svim igralištima SC u Međugorju. Ove godine sudjeluju na ovom velikom međugorskom turniru 92 momčadi iz BiH, Hrvatske i Italije. Organizator 10. Međugorje Cupa 2015. za mlađe dobi je NK Međugorje. Među sudionicima na ovogodišnjem turniru su mladi igrači Atalante, Dinama, Hajduka, Željezničara, Širokog Brijega, Zrinjskog, domaćina Međugorja i mnogi drugi... Sve susrete sudit će suci NS BiH. Zanimljivo, na turniru će sudjelovati oko 1400 dječaka. Organizatori će, na kraju, najbolje momčadi u svakoj kategoriji nagraditi peharom i medaljama. Na ovom turniru tijekom ove duge tradicije održavanja za najbolje nogometaše su proglašavani: Andrej Kramarić, Mario Pašalić, Josip Radošević, Alen Halilović, Šime Vrsaljko... Gledajući bh. klubove koji su nastupili na prošlogodišnjem turniru, dječaci NK Široki Brijeg 2000. godište osvojili su drugo, a 2002. godište 3. mjesto. Zrinjski je s 2006. godištem osvojio 2. mjesto, a NK Međugorje 2004. godište također 2. mjesto. Ove godine Mostarci i Širokobriježani nastupaju u svim kategorijama. Inače, moto turnira su riječi poznatog igrača Thierryja Henryja: “Ne mogu zamisliti život bez nogometa”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije