VATROGASCI NA TERENU

FOTO/VIDEO Veliki požar u Zaprešiću, gusti crni dim nadvio se iznad grada

požar u Zaprešiću
Foto: Dario Topić
1/4
19.06.2024.
u 20:38

Gori odlagalište otpada tvrtke Eko-flor u Zaprešiću.

Veliki požar buknuo je u poslijepodnevnim satima u Zaprešiću. Kao doznajemo prema prvim informacijama požar je buknuo na odlagalištu otpada tvrtke Eko flor u Industrijskoj ulici kod željezničke stanice Novi Dvori, sjever Zaprešića. 

Zamjenik gradonačelnika Alan Labus za Večernji list javio je kako se zapalila plastika u odlagalištu otpada i nitko na svu sreću nije stradao. "Požar u jednom od objekata na obodu odlagališta smeća Eko flor, očito se plastika zapalila. Nitko nije stradao."

Crni gusti dim se, kažu građani Zaprešića, nadvio iznad cijelog grada. Jedna čitateljica nam javlja kako se dim vidi sve do Vrhovca. Prema slikama dim požara jasno je vidljiv i s druge strane Medvednice. 

 

 

>>> VIDEO Veliki požar u Zaprešiću: Gusti crni dim nadvio se iznad grada

 

Iz Javne vatrogasne postrojbe Zaprešić kratko su nam potvrdili da je oko 19 sati stigla dojava u požaru te da je u ovom trenutku intervencija u tijeku te su raspoložive snage na terenu. “Trenutno je požar na području grada Zaprešića. Molimo mještane Općine Bistra da preventivno zatvore vrata i prozore”, napisali su na Facebooku iz DVD-a Bistra.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?