STIGLE NA ODMOR

VIDEO Amerikanke došle na Jadran pa se požalile na Hrvate: 'Tu će vas jako brzo spustiti na zemlju'

TikTok
20.07.2024.
u 08:40

Dok su neki u komentarima poručili kako su Hrvati ''samo iskreni'', neki su se našalili s običajima u Hrvatskoj, pa rekli kako ''ljudima treba psiholog nakon obiteljskih okupljanja''

Dvije Amerikanke, iz Los Angelesa, koje su ovo ljeto iskoristile za putovanje po Europi, zaustavile su se i na hrvatskom Jadranu. Dok ih je oduševilo plavetnilo mora i čista obala, jedna stvar su primijetile kod Hrvata im se i nije toliko svidjela, pa su to podijelile na TikToku. 

- Kad se budete osjećali samopouzdano, dođite u Hrvatsku jer će vas tamo jako brzo spustiti na zemlju - ispričala je djevojka koja na TikToku ima kanal tamaraa.h. Njena prijateljica je zato za primjer dala situaciju kada su je pitali koliko ima godina, a kada je rekla da ima 26, nisu joj uopće vjerovali. 

 

@tamaraa.h

this is their idea of flirting 🥲

♬ original sound - tamara

 

- Meni je jedan dečko iz Hrvatske rekao da imam velik nos, ali da ga ne operiram. I onda mi je njegov prijatelj rekao da je to kompliment jer oni vole cure s velikim nosevima - ispričala je Tamara, dodajući kako će do kraja godine ''sigurno operirati nos''. 

Dok su neki u komentarima poručili kako su Hrvati ''samo iskreni'', neki su se našalili s običajima u Hrvatskoj, pa rekli kako ''ljudima treba psiholog nakon obiteljskih okupljanja''. Neki su pak rekli da je to - normalno. 

- Meni su rekli da sam jako lijepa, ali jako niska. Samo sam ih pitala gdje je wc - ispričala je druga korisnica. 

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?