Ana Brnabić sutra na sjednici Narodne skupštine RS-a

08.07.2024.
u 13:09

Razmatranjem konsolidiranog izvješća o izvršenju proračuna RS-a za prošlu godinu, sutra će biti nastavljena deseta redovita sjednica Narodne skupštine RS-a. Prije početka nastavka sjednice za 11 sati je sazvana svečana sjednica NS-a RS-a na kojoj će se narodnim zastupnicima u Banjoj Luci obratiti predsjednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić.

Po planu rada, čim bude završena deseta redovita sjednica, odmah slijedi 14. posebna sjednica s jednom točkom predloženog dnevnog reda - "Informacija o potrebi pokretanja procedure reguliranja odnosa Republike Srpske i Federacije BiH u skladu s Daytonskim sporazumom i međunarodnim aktima" - prijedlog narodnih zastupnika. Odgovarajući na pitanje novinara je li vjerodostojan dokument koji se pojavio na jednom portalu koji tvrdi da se u predloženom dokumentu spominje razdruživanje, predsjednik NS-a RS-a Nenad Stevandić prošle srijede je rekao da se to ne može odgovoriti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije