Caritas BiH: Akcija pomoći stradalima od poplava

23.09.2024.
u 19:33

- Uz poticaj i prijedlog Caritasa na svim razinama u BiH, biskupi i nadbiskupi odlučili su prikupljati financijsku potporu za stradale od poplava u zemljama središnje Europe. - Ovih dana i do nas su stigle vijesti o teškim poplavama koje su pogodile veliki dio Europe, osobito zemlje središnje Europe. Stanje je, prema pristiglim informacijama, teško i dramatično. Brojne su aktivnosti koje se poduzimaju, kako na razni nacionalnih i biskupijskih Caritasa tako i drugih organizacija i pojedinaca kako bi se pomoglo stradalima od poplava u ovim teškim trenucima - priopćeno je iz Caritasa BiH.

- Nadaleko je poznata širina i darežljivost bosanskohercegovačkog čovjeka, bez obzira na njegovu nacionalnu i vjersku pripadnost, a koja i preko mrežne stranice našeg Caritasa poziva i potiče sve dobre i plemenite darovatelje na nesebično darivanje i pružanje konkretne pomoći stradalima od poplava u zemljama središnje Europe.

Ne zaboravimo kako smo tijekom minulih i teških vremena i mi preko Caritasa ili izravno osjetili dobrotu plemenitih i dobrih ljudi iz istih zemalja središnje Europe. Imajmo povjerenje u Caritas i pomozimo bližnjima u nevolji stradalima od poplava u zemljama središnje Europe - poručili su iz Caritasa BiH.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije