VAŽNO NASTAVITI POZITIVAN TREND

Čović: Gradonačelnik je zadnje četiri godine radio odličan posao, nastavit će i dalje

Dragan Čović izbori
06.10.2024.
u 19:13

Zajedništvo unutar sva tri naroda koji žive u Bosni i Hercegovini, pa tako i u Mostaru, ključno je za razvoj i napredak grada, izjavio je jutros Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, nakon što je glasovao na Lokalnim izborima 2024. godine na biračkom mjestu u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Čović je istaknuo važnost nastavka pozitivnog trenda započetog u prethodne četiri godine.

- Siguran sam da ovi izbori znače jako mnogo, osobito za nas u Mostaru. Ovo treba biti najmoderniji, najsigurniji i u razvojnom smislu najnapredniji grad u našem okruženju - rekao je Čović, naglasivši kako je ključno djelovati kroz Gradsko vijeće i izbor gradonačelnika kako bi se to postiglo.

Izrazio je uvjerenje da će 15-ak vijećnika u ime HDZ-a u Gradskom vijeću dati pravi odgovor za izbor prvog čovjeka grada.

- Imali smo gradonačelnika zadnje četiri godine koji je odlično radio svoj posao, nastavit će i dalje – naglasio je Čović. Važno je, kaže, imati suradnju i s drugim partnerima kako bi mogli donositi odluke brzo i učinkovito, naglašavajući da je sada ključno djelovati bez odlaganja.  - Sad je najvažnije brzo reagirati. Vidjeli smo, ako nemamo brzu reakciju kad su prirodne nepogode u pitanju, ali i sve ostalo, onda kasnimo. Nažalost, desilo se što se desilo. Idemo pomoći tim ljudima - izjavio je Čović.

Čović je rekao da je dobro što se na tim mjestima ne organiziraju izbori, jer ljude treba ostaviti da se suoče sa svojim problemima, posebno u područjima gdje su bila stradanja.

- Mi ćemo svoj posao danas odraditi, a već sutra se okrenuti potpuno njima i narednih sedam dana da pokušamo bar fizički što se može uraditi da im osiguramo koliko-toliko normalan život. Patnju i križ koju su uzeli na sebe taj dan stradanjima nažalost opet u jednoj blizini samo im možemo pomoć – zaključio je Čović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije