Magistralna cesta

Dionica Jablanica - Potoci otvorena za promet od 19 sati do 7 ujutro

11.10.2024.
u 16:54

Na putu koji vodi od Jablanice prema Blidinju i dalje je obustavljen promet, potvrđeno je iz BIHAMK-a

Zbog nestabilnog vremena, te povremene kiše u pojedinim krajevima, kolovoz je mjestimično mokar ili vlažan, a upozoravamo i na povećanu opasnost od odrona - priopćeno je iz BIHAMK-a. Na područjima pogođenim poplavama, odronima i klizištima vozače molimo za poseban oprez, s obzirom na to da i dalje postoji velika opasnost od obrušavanja zemlje ili kamenja na kolovoz, kao i oštećenja kolovoza. Vozače savjetuju da prate informacije i izbjegavaju rizična područja. U ovakvim situacijama važno je ostati oprezan i pratiti uputstva ovlaštenih osoba.

Na magistralnom putu Jablanica-Mostar, dionici Jablanica-Potoci od 07 do 19 sati obustavlja se promet, dok će na istoj dionici od 19 sati do 07 sati ujutro promet biti omogućen za sve kategorije vozila. Na putu koji vodi od Jablanice prema Blidinju i dalje je obustavljen promet. Alternativni pravci su: Sarajevo-Novi Travnik-Rostovo-Bugojno-Kupres-Tomislavgrad-Posušje-Mostar ili Sarajevo-Foča-Tjentište-Gacko-Mostar. Na putu Konjic-Borci-Ruište ima mulja na kolovozu, ali mogu saobraćati putnička, kombi i terenska vozila naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije