Dragan Čović nakon sjednice

Dok Mađarska predsjedava EU otvoriti proces pregovora o članstvu BiH

Fena
10.10.2024.
u 16:27

Predsjedatelj Doma naroda PSBiH Dragan Čović izjavio je danas da smatra da su zastupnici na 6. hitnoj sjednici doma odradili dobar posao

- Bilo je bitno da danas to odradimo s obzirom na to da je bilo jako puno sporazuma o ratifikaciji i onih koji su vezani za Berlinski proces - rekao je Čović. Dodao je da će nastojati da vrlo brzo bude zakazan i nastavak 14. redovne sjednice doma koja je prekinuta 18. ožujka. Čović je naveo da su te sjednice potrebne i kako bi osigurali "protočnost" rada Vijeća ministara BiH.  - Naša želja je da dok Mađarska predsjeda Europskom unijom do kraja otvorimo proces pregovora o članstvu BiH - naglasio je Čović.

Čović je istaknuo da je Nenad Vuković (PDP) od ove sjednice zastupnik u Domu naroda i da je Kolegij danas prije sjednice dopunjavajući dnevni red dogovorio i način na koji će biti napravljena svečana izjava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije