Građani Čapljine i Ljubuškog mogu dobiti dokumente

storyeditor/2023-12-04/osobna_iskaznica.jpeg
21.08.2024.
u 18:59

Iako je požar prouzročio potpuno uništenje telekomunikacijske opreme, IDDEEA je odmah poduzela sve potrebne korake i uspješno uspostavila privremeni sustav

Izdavanje osobnih dokumenata poput osobnih iskaznica, putovnica te vozačkih dozvola, kao i proces registracije vozila, koji su u Čapljini i Ljubuškom prekinuti prošlog tjedna, ponovno je počelo.

Nakon ozbiljnog šumskog požara na Crnom brdu, koji je prouzročio velika oštećenja na telekomunikacijskoj opremi Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine (IDDEEA BiH), Agencija je, kako su potvrdili, uspješno uspostavila punu funkcionalnost sustava na lokacijama za izdavanje osobnih dokumenata u Čapljini i Ljubuškom.

Također, kako dodaju iz Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka, normalizirano je funkcioniranje svih drugih sustava koji su povezani ili koriste infrastrukturu IDDEEA-e u ovim lokalnim zajednicama.

- Iako je požar prouzročio potpuno uništenje telekomunikacijske opreme, IDDEEA je odmah poduzela sve potrebne korake i uspješno uspostavila privremeni sustav. Sada možemo obavijestiti građane da je sustav u potpunosti operativan i da sve usluge na lokacijama za izdavanje dokumenata u Čapljini i Ljubuškom funkcioniraju bez zastoja - naveli su iz Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine. (ri) •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije