Hrvati osmislili genijalan posao za koji na brzinu zarade 400 eura

23.09.2024.
u 19:41

Ono što je ranije zahtijevalo nekoliko dana intenzivnog rada u tradicionalnim praonicama sada se završava za svega pola sata. 

U Puli je otvorena jedinstvena “drive-in” praonica za čamce, jedina takva na cijelom Mediteranu.

Među zanimljivim primjerima poduzetništva je i jedan poduzetnički pothvat u Puli, gdje su vlasnici otvorili praonicu za brodove – posao koji se pokazao kao pravi hit na obali i donosi im sjajnu zaradu, piše Klik.hr, a prenosi Poslovni.

Niže cijene

U Puli je otvorena jedinstvena “drive-in” praonica za čamce, jedina takva na cijelom Mediteranu. Ovaj moderan sustav ne samo da je praktičan već je i ekološki prihvatljiv, čime osigurava očuvanje okoliša, a vlasnicima plovila štedi i novac i dragocjeno vrijeme.

“Sve funkcionira automatski, poput uobičajene praonice automobila. Jedan prolaz četki dovoljan je da ukloni sve alge, a uz pravilno održavanje broda, trup će uvijek biti čist, bez naslaga školjki ili drugih morskih organizama,” objašnjavaju u videozapisu koji prikazuje ovaj inovativni sustav.

Ono što je ranije zahtijevalo nekoliko dana intenzivnog rada u tradicionalnim praonicama sada se završava za svega pola sata. Vlasnici brodova više nemaju potrebu izvlačiti svoje plovilo na obalu kako bi ga temeljito očistili, što je znalo biti poprilično mukotrpno. Sada sve to mogu obaviti na puno jednostavniji način, a cijena ovog praktičnog rješenja iznosi oko 400 eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije