UHIĆEN JE

Incident u još jednom Domu za starije: Prijetio zaposlenicima, aludirao na pokolj u Daruvaru?

Damir Spehar/PIXSELL
24.07.2024.
u 13:51

Sumnja se da je muškarac u jednoj grupi na aplikaciji za komunikaciju napisao prijeteće poruke usmjerene prema djelatnicima ustanove za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Bjelovaru

U Bjelovaru je uhićen zaposlenik (42) Doma za starije i nemoćne jer je prijetio kolegama i aludirao na tragediju u Daruvaru, piše Bjelovar.live. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje  nad 42-godišnjim zaposlenikom ustanove za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Bjelovaru zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje.

Sumnja se da je muškarac  u jednoj grupi na aplikaciji za komunikaciju napisao prijeteće poruke usmjerene prema djelatnicima ustanove za smještaj starijih i nemoćnih osoba u Bjelovaru. Neslužbeno se doznaje da je njegova prijetnja bila neizravno vezana za tragediju koja se u ponedjeljak zbila u Daruvaru. 

Regionalni portal Bjelovar.live uspio je doznati kako se radi o Domu za starije i nemoćne osobe u Ulici Vlahe Paljetka u Bjelovaru koji se nalazi odmah nasuprot sjedišta Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske. U Domu trenutno boravi 250 korisnika. Muškarac je priveden zbog prijetnje, a nakon ispitivanja je predan pritvorskom nadzorniku PU bjelovarsko-bilogorske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?