bihamk

Kolone na graničnim prelazima, apel vozačima da budu oprezni

promet
08.08.2021.
u 17:49

Apelira se na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da tijekom dužih putovanja prave češće pauze.

Pojačana je frekvencija vozila na svim važnijim putnim pravcima u Bosni i Hercegovini, a duge kolone vozila u večernjim satima posebno se očekuje na magistralnom putu Mostar - Sarajevo, priopćeno je iz Bosanskohercegovačkog automoto kluba (BIHAMK).

Apeliraju na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da tijekom dužih putovanja prave češće pauze.

Na graničnim prijelazima Bosanska Gradiška, Deleuša, Neum I i II kolone vozila su u oba smjera. Na ulazu u Bosnu i Hercegovinu kolone vozila su na graničnim prelazima: Ivanica, Klobuk, Hum i Bijača.

Na izlazu iz Bosne i Hercegovine duge kolone vozila su na graničnim prijelazima: Kamensko, Izačić, Velika Kladuša, Bosanski Brod, Orašje i Gradina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije