Marisol je popularna serija koju su svi gledali, a evo što danas radi glavna glumica ove sapunice

22.09.2024.
u 16:17

Prije turskih, na televiziji su se mogle pratiti meksičke sapunice, odnosno telenovele. Imale su uvijek zanimljivu radnju, dramatičnu životnu priču, obiteljsku povezanost, a to je ujedno bila i prilika za naučiti novi strani jezik. Jedna od njih je i mnogima omiljena Marisol, u čijem je središtu djevojka s ožiljkom na licu koja prodaje cvijeće. Danas glavna glumica ove sapunice, Erika Buenfil i dalje glumi u raznim sapunicama, ali i u filmovima, bavi se glazbom, a aktivna je i na društvenim mrežama pa se može vidjeti kako točno izgleda. 

Sapunice su nekada gledale bake, djedovi, ali i unuci. To je bilo prvo što se gledalo prije odlaska u školu ili po dolasku doma. Jedna od njih je i Marisol. Otkrivamo kako danas izgleda glavna glumica, ali i čime se sve bavi.

Marisol je meksička telenovela snimljena 1996. godine u Meksiku za televizijsku kuću Televisa. Sapunice ove kuće su se prikazivale diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Kod nas se Marisol prikazivala od 14. siječnja do 4. kolovoza 1997. godine, a reprizirala se 2012. i 2014. godine.

Sapunica Marisol je ime dobila po glavnom liku, ženi koju svi pamte po ožiljku na licu koji je nastao padom na zrcalo. U sapunici ona prodaje umjetno cvijeće kako bi zaradila i uzdržavala majku koja je na umoru. Prije nego umre, majka joj nije uspjela reći veliku tajnu, a to je da je ona zapravo unuka imućnog don Alonsa Garces del Valle. Sve se dodatno zakomplicira kada se Marisol zaljubi u njegovog unuka Jose Andresa koji joj je zapravo brat, prenosi Mirovina.hr. 

Ulogu Marisol utjelovila je Erika Buenfil koja se osim glumom bavi i pjevanjem pa tako ima snimljena tri albuma. Ona je od 1978. do 2023. godine glumila u nizu telenovela, ali i u filmova, od kojih su se neke prikazivale i na HRT-u, kao što je sapunica ‘Obiteljski grijesi’. Erika danas ima 60 godina, a vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Tako često snima videa na TikToku, ali i na Instagramu, gdje koristi razne filtere, pleše, glumi i objavljuje detalje iz svojeg života.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?