nastavak dobre suradnje

Ministrica Katić sastala se s novoimenovanom direktoricom EBRD-a za BiH

10.09.2024.
u 16:15

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić sastala se danas u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu s izaslanstvom Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Sastanku su uz ministricu Katić i suradnike, nazočili direktor JP Autoceste FBiH Denis Lasić i direktor Željeznica FBiH Enis Džafić te ispred EBRD-a: Matteo Colangeli, Stela Melnic i Manuela Naessl sa suradnicima, priopćeno je iz Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

Kako su naveli iz Ministarstva, ovo je bila prilika za upoznavanje sa Stelom Melnic, novoimenovanom direktoricom EBRD-a za Bosnu i Hercegovinu, koja je mandat preuzela 1. rujna ove godine te će biti odgovorna za vođenje operacija EBRD-a u BiH.

Ministrica Katić zahvalila je prethodnoj direktorici Manueli Naessl na spremnosti na suradnju i posvećenosti tijekom njenog mandata te izrazila želju za nastavkom bliske suradnje kada su u pitanju pokretanje projekata i inicijativa koje podržavaju razvojne ciljeve Federacije BiH, navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije