mostar

Mladež HDZ-a BiH organizirala radionicu 'Kako komunicirati u politici'

06.11.2017.
u 17:06

 Mladeži HDZ-a BiH u ponedjeljak je u Mostaru organizirala radionicu pod nazivom "Kako komunicirati u politici", priopćila je Mladež HDZ-a BiH.

 Na početku radionice prisutnima se obratio predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić kazavši kako je cilj radionice educirati mlade ljude u području javnog i političkog komuniciranja, te kako je ova radionica samo jedan u nizu dokaza koliko Mladež HDZ BiH pažnje posvećuje znanju i obrazovanju.

 Na radionici su obrađene tri teme, a prvu "Planiranje odnosa s medijima političkih stranaka"  prezentirao je dr. sc. Ilija Musa govoreći o važnosti određivanja ciljnih medija, određivanju sadržaja koji se kroz njihove objave prenose ciljnim javnostima i specifičnostima rada s različitim vrstama medija.

 Nakon toga je Maja Ereš, medijska djelatnica, novinarka i urednica, prezentirala drugu temu "Pisane i govorne tehnike odnosa s javnošću.

 "Javni nastup u politici" kao važan element komunikacije prezentirao je Marin Čuljak mag. politologije pri čemu je naglasio važnost poznavanja tehnika i pristupa prilikom javnog nastupa, priopćeno je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije