"Igrom da te upoznam"

Nekoliko stotina gledatelja koji su uživali u bogatstvu kulturne baštine,

22.09.2024.
u 11:24

Sinoć je u Gradskoj sportskoj dvorani na Trosci u Kreševu održana druga velika Smotra folklora pod nazivom "Igrom da te upoznam", koju je organizirala folklorna sekcija HKD Napredak Kreševo. Smotra je okupila nekoliko stotina gledatelja koji su uživali u bogatstvu kulturne baštine, predstavljenoj kroz nastupe folklornih društava iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Smotru je svečano otvorila predsjednica Federacije BiH, Lidija Bradara, koja je u svom govoru istaknula važnost očuvanja kulturne baštine ovog kraja te pohvalila organizatore za njihov trud u promoviranju tradicije i folklora.

Nazočnima su se obratili i načelnik Općine Kreševo, Renato Pejak, te predsjednica HKD Napredak Kreševo, Marija Pervan, koji su izrazili ponos zbog uspješne organizacije ovog značajnog događaja.


Smotra je ispunila očekivanja gledatelja, a organizatori se nadaju kako će ovaj događaj postati tradicionalan i privući još veći broj sudionika i posjetitelja u godinama koje dolaze.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?