ISPROBAJTE

Nova metoda za pripremu pirea: Zaboravite na klasično kuhanje krumpira u vodi

31.01.2021.
u 10:37

Ovih dana društvenim mrežama proširio se video koji otkriva mnogima nepoznatu metodu pripreme pire krumpira. Autorica videa, Jourdyn 'Jeaux' Parks otkriva kako nije riječ o nekoj novoj, izmišljenoj metodi jer ga je ovako pripremala njezina baka. 

Jourdyn, koja ovu metodu pripreme poznaje od malih nogu, nije mogla vjerovati da ljudi krumpir za pire kuhaju samo u vodi.

Evo kako to ona radi:

Prvo uzme krumpire, opere ih i ne guli već ih samo premaže uljem avokada. Zatim ih stavi u lonac u koji je prethodno dodala vodu, morsku sol i sastojak koji cijeli recept čini posebnim - pileći ili goveđi temeljac - ovisno o mesu koje će poslužiti uz pire.

Temeljac će pojačati okus, a pire će biti puno kremastiji, kako tvrdi. Kada su krumpiri skuhani, dodaje maslac i mlijeko i napravi pire. 



 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije