osvojili srca svih

FOTO Objavljena prva fotografija četvorki iz Banja Luke

beba
15.01.2024.
u 17:22

Matej, Luka, Marko i Jovan, četvorke koje su u nedjelju stigle na svijet i obogatile obitelj Petrović iz Banja Luke, osvojile su srca širom regije, a sada je objavljena i njihova prva fotografija.

 

 

Priča o rađanju četiri dječaka preplavila je regiju, a prvi plač beba odjekivao je rodilištem u Ljubljani.

"Dječaci Matej (1,450 g), Luka (1,030 g), Marko (1,420 g) i Jovan (1,280 g) rođeni su s carskim rezom u 31. tjednu trudnoće", potvrdili su iz Sveučilišnog kliničkog centra Ljubljana, pišu Nezavisne.

Kako su naveli, posljednje slične četvorke rođene su u Ljubljani 2015. godine, a šanse da se rode četvorke su jako male, oko jedan od pola milijuna ili čak i manje.

Također, u ovom slučaju radi se o spontanoj trudnoći koja je još rjeđa.

Da su i majka i bebe dobro, a najstariji brat Konstantin sretan što je dobio četiri brata, potvrdila je Milanina majka Ranka Gaković koja je u jednom trenutku postala baka četiri puta.

"Milana i bebe su dobro, hvala Bogu. Ja sam sretna, ma presretna, malo je reći. Upravo brinem o njihovom starijem sinu, dječaku koji ima pet godina. On je presretan što je dobio četiri brata", naglasila je baka Ranka za Nezavisne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije