vrlo jednostavno

Omiljeni osvježavajući napitak: Evo trika kako da ledena kava ne postane vodenasta

Ledena kava
Shutterstock
24.08.2024.
u 13:05

Ljubitelji kave otkrili su 'tajni trik' da savršeno piće ne postane vodenasto i bljutavo, a sve što vam treba je šalica ili lončić kave

Ledena kava pravo je osvježenje tijekom nesnosnih vrućina. Radi se o napitku s kojim se može eksperimentirati dodavanjem različitih sirupa, sladoleda, šlaga. No, problem nastaje ako ledenu kavu ne popijete dovoljno brzo, jer se onda može razvodniti kako se led topi, a to nitko ne voli.

 

@recipes Keep your iced coffee strong and flavorful with this coffee ice cubes hack! Say goodbye to diluted iced coffee & hello to the perfect iced coffee experience ️☕🧊Would you try this hack👀 #coffee #icehack #foodhacks #hacks #recipes #ice #icecubes #icedcoffee #coffee #cooldrinks #crushedice #lifehacks ♬ Let's Play - Madzi

 

Ljubitelji kave otkrili su 'tajni trik' da savršeno piće ne postane vodenasto i bljutavo, a sve što vam treba je šalica ili lončić kave. Skuhajte kavu, a zatim je ostavite da se ohladi. Nakon što se ohladila, ulijte ju u vrećicu za zamrzavanje sa zatvaračem, a zatim vrećicu stavite u zamrzivač na nekoliko sati ili preko noći dok se kava potpuno ne zamrzne.  

Nakon što se kava zamrznula, izvadite je i položite je na podlogu te je udarite valjkom za tijesto ili nekim drugim predmetom da biste dobili komadiće leda koje zatim stavite u šalicu. Nakon toga ulijte mlijeko i vaša savršena ledna kava koja neće postati vodenasta je spremna. 

"Mogla bih ovo pokušati s ostacima kave koju ne popijem već je bacim", "Kako dobra ideja!", "Budućnost ledene kave je ovdje", samo su neki od oduševljenih komenatara ispod videa.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije