Svi resursi stavljeni na raspolaganje

Ozlijeđene u poplavama kod Jablanice spašavaju specijalci FUP-a

04.10.2024.
u 12:14

Službenici Specijalne jedinice Federalne uprave policije pristigli su u pomoć u poplavama pogođenoj Hercegovini gdje su u tijeku spašavanja ozlijeđenih u prirodnoj katastrofi koja je pogodila južni dio naše zemlje, prenosi Klix.ba. Nevrijeme praćeno jakom kišom, koja je izazvala poplave, odrone, klizišta i zbog koje su mnoga mjesta odsječena od svijeta, a broj žrtava se i dalje broji, prvo je u ponoćnim satima pogodilo Konjic i okolna mjesta, zatim Jablanicu, Mostar i njihove okoline. Sve raspoložive ekipe su na terenu, dok se također čeka i dolazak dodatne pomoći. Važno je naglasiti da zbog devastirane putne infrastrukture nije moguće doći u pojedina mjesta.

Osim ekipa GSS-a, hitne pomoći, policije i ostalih službi, u pomoć su stigli u službenici Specijalne jedinice FUP-a, kao i resursi FMUP-a. "Svi resursi FMUP-a i FUP-a stavljeni su na raspolaganje. Zaštita života građana je najvažnija. U stalnoj sam koordinaciji sa direktorom Federalne uprave policije Vahidinom Munjićem i ostalim članovima Vlade Federacije Bosne i Hercegovine", kazao je za Klix.ba federalni ministar unutarnjih poslova Ramo Isak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije