počela izgradnja

Rade Krunić pokreće biznis: Bh. nogometaš ulaže oko četiri milijuna KM u tržnicu u Srbiji

Faktor/srbobran.rs
22.07.2024.
u 07:27

Rade Krunić, nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine koji nosi dres turskog Fenerbahçea, tijekom dosadašnje profesionalne karijere zaradio je milijune KM, a dio novca odlučio je uložiti u tržnicu u Srbiji.

U Srbobranu je počela izgradnja novog retail parka i novog tržišnog prostora, na prostoru stare glavne tržnice, priopćeno je iz općinske uprave. Prema utvrđenom planu, bit će otvorene četiri trgovine poznatih brendova i podignut novi tržni prostor po suvremenim standardima, a posao će dobiti 40 radnika. Vrijednost investicije je, kako se navodi, oko četiri milijuna KM, prenosi Faktor.

– Plan je projekt okončati do kraja ove godine i da sve radnje budu otvorene. Na istoj parceli na kojoj je bila do sada, minimalno izmještena, gradit će se nova tržnica, a plan je prostor popločati behaton pločama, postaviti natkrivene tezge i ostaviti dovoljno prostora za uobičajenu prodaju izvan tezgi – rekao je Radivoj Debeljački, predsjednik Općine Srbobran.

Prema njegovim rečima, oko retail parka bit će izgrađena prometnica za ulazom i izlazom s cijelog prostora, a tržni centar i nova tržnica neće biti razdvojeni nikakvom ogradom. Također, naglasio je kako će pravoslavni križ koji se nalazi na platou stare tržnice, biti restauriran i postavljen ispred objekta, sve uz blagoslov Eparhije bačke i Crkvene općine Srbobran, koja će i izvoditi ovaj dio radova.

Krunić je nogometnu karijeru počeo u rodnoj Foči, odakle je prešao u Donji Srem. U Srbiji je igrao i za Borac Čačak, a u Italiji za Hellas Veronu, Empoli i Milan, odakle je i otišao u Fenerbahce. Za reprezentaciju BiH ima 33 nastupa uz četiri gola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije