Novi Pazar

Sahranjeni otac i troje mališana stradalih u stravičnoj nesreći kod Ušća

Ringier / Obitelj Lazović, sprovod
24.09.2024.
u 15:47

Sprovod Danijela Lazovića i troje mališana uzrasta od 10,7 i 1 godinu održan je danas u podne u Novom Pazaru

Već od 11 sati ispred Petrove crkve u Novom Pazaru krenuli su se okupljati ožalošćeni članovi obitelji, prijatelji, susjedi, a među njima nalaze se i brojni pripadnici Vojske, piše Radio Sarajevo.

Kako javlja reporter Blica sa mjesta događaja ispred crkve je bilo oko stotinak ljudi, a sve vrijeme su pristizali novi kako bi ispratili na vječni počinak svoje drage. Lica su im bila snuždena.

"Treba izdržati sve ovo. Kako će izdržati Danijelov otac, ima dva pejsmejkera, srce mu radi na 30 posto. Ovo je tuga do neba", pričaju okupljeni građani među sobom.

Na sprovod su došli i Rasim Ljajić i Bratislav Gašić. Kako javlja reporter Blica, jedna žena je pala u nesvijest i hitna pomoć joj ukazuje pomoć.

Pripadnik Vojske nosio je križ za Danijela, dok su iza njega išla tri bijela križa za stradale mališane. Otac i mališani ispraćeni su uz počasnu palju Vojske Srbije i pjesmu Tamo daleko.

Na sprovodu je i majka mališana koja je imala zavoj na čelu. Jedva stoji na nogama, a pridržavao ju je vojnik. Nitko nije mogao zadržati suze.

Podsjetimo, vozač borbenog vozila Vojske Srbije, M.V. koji je sudjelovao u nesreći na putu Raška - Kraljevo u kojoj je poginulo pet osoba, saslušan je danas u Višem javnom tužiteljstvu u Kraljevu nakon čega mu je određen pritvor.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije