OBASIPAO JE POKLONIMA

Trumpova dadilja iz Srbije otkrila što se događalo u njegovoj kući

Foto: youtube printscreen
1/3
02.10.2024.
u 13:23

Milka Milisavljević iz Grocke u Srbiji radila je kao dadilja u kući Donalda Trumpa, osam godina čuvala je njegovu djecu, sinove Erica i Donalda juniora Trumpa da bi se nakon više godina vratila u Srbiju. Poslednje destljeće i pol svog života provela je u Grockoj, a evo što je govorila bivšem američkom predsjedniku i njegovoj obitelji.

Bivša dadilja Donalda Trumpa govorila je za srpske medije 2017. nakon što je on pobjedio na izborima u SAD-u i stigao do Bijele kuće. "Sto posto sam bila sigurna kako će pobijediti, iako sam od njegova protivnika čula svašta, ali sam sto posto bila sigurna kako će pobjediti, znala sam", rekla je ova žena za Pink.rs. Posebno je izdvojila "Trumpov karakter, ljudskost i dobrotu". Osam godina provedenih u domu Trampovih ostalo joj je u najlepšem sećanju. "Voli on Srbiju, mnogo voli Srbiju", poručila je.

"Donald je uvek govorio da su europski narodi dobri, ali je zbog mene svakom pričao da je su svi Srbi dobri", izjavila je jednom prilikom. Tu je i zanimljiv podatak kako je Milki govorio ponosno: "Moja dadilja je Srpkinja". Kako je navela, plaća je bila dobra, a neretko je dobivala i poklone. Otkrila je i kako je znala zapjevati u kući Trumpovih pa je jedan narodnjak i njemu zapao za uho, "Amerika, Amerika" koji izvodi Miroslav Ilić, a refren te pjesme glasi: "Ali metar moga sela Amerika cijela".

Milka je radila u kući Trumpovih dok je bivši američki predsjednik bio oženjen Ivanom Trump s kojom je dobio sinove i kći Ivanku. Dadilja iz Grocke napomenula je kako je Ivana bila dobra, ali da su se malo "zadirkivale" jer su bile veoma bliske. Sve su rješavale čašom vermuta ili kavom. Ivana Trump zvala ju je Milkić. Divne uspomene ponela je Milka iz kuće Trumpovih, preminula je 85. godini u KBC "Zvezdara", dvojica njezinih sinova s obiteljimažive u Americi. U jednom intervjuu Milka je otkrila kako je sarma Trumpovo omiljeno jelo, kao i da je težio djecu naučiti pooštenju, a sve im je drugo puštao na volju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?