ISPRAĆAJ STARE GODINE

Joksimović 'zapalio' Mostar

31.12.2023.
u 23:35

Joksimović je uoči ovog nastupa, a nakon tri godine pauze, objavio novu pjesmu “Hiljadu žena” koju je upravo publika u Mostaru prva čula uživo.

Od samog izlaska na pozornicu popularni pjevač Željko Joksimović ''zapalio'' je atmosferu na dočeku Nove godine u Mostaru.

Publika je uglas sa njim pjevala popularne hitove, ulazeći u posljednji sat 2023. godine.

Joksimović je uoči ovog nastupa, a nakon tri godine pauze, objavio novu pjesmu “Hiljadu žena” koju je upravo publika u Mostaru prva čula uživo.

''To je naš mali novogodišnji poklon. Sretna vam svima Nova 2024. godina, dragi ljudi'', rekao je Joksimović Mostarcima.

Inače, ispraćaj stare godine na pozornici na šetalištu Nikole Šubića Zrinskog krenuo je najboljom glazbom već od 20 sati, kada će atmosferu početi zagrijavati DJ Mayer. U nastavku najluđe noći posjetitelje je repertoarom sastavljenim od najvećih hitova zabavljala pjevačica Antoniette Čerkez.

Doček Nove 2024. godine u Mostaru može se opisati jednom riječu – spektakl! To nam kažu okupljeni s kojima je Bljesak ušao u prve minute nove godine.

Stigli su iz cijele regije – od Crne Gore, preko Hrvatske, Slovenije...

Svi oni napunili su mostarske hotele, ali i privatni smještaj te motele, kako u Mostaru, tako i u okolnim gradovima.

Ovogodišnji doček potvrđuje status najpoželjnije destinacije kojoj Mostar teži protekle tri godine.

Na tradicionalnoj reprizi dočeka 1. siječnja 2024. Mostarci će imati priliku uživati u dva koncerta uz grupu Gabriel te zvijezdu večeri Ivu Jurića uz pratnju benda Zadnja šansa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije