OD 20.30 SATI

VEČERAS NA BHT 1: TKO SU KANDIDATI ZA 22. VEČERNJAKOV PEČAT, IZBOR OSOBA GODINE U BIH

07.05.2023.
u 09:19

Bosna i Hercegovina večeras će saznati tko je ušao u prestižnu nominaciju za Večernjakov pečat, među 150 onih koji su obilježili godinu iza nas.

U novom studiju, posebno urađenom za potrebe Pečata, poznati voditelj, doajen bh. novinarstva Dževdet Tuzlić dovest će u prvu emisiju "Ususret Večernjakovom pečatu" najvažnije aktere događaja godine u BiH. O Večernjakovu pečatu govorit će generalni direktor manifestacije Jozo Pavković, te generalni direktor partnera projekta BHRT-a Belmin Karamehmedović, predsjednica Ocjenjivačkog suda Valentina Rupčić i izvršni direktor Željko Andrijanić. U sklopu emisije predstavljat će se 150 najboljih.

Doajen bh. novinarstva Dževdet Tuzlić prošle godine je emisiju vodio iz francuskog Cannesa, a ove godine, urednik i voditelj emisije "Ususret Večernjakovom pečatu", bit će u posebno uređenom studiju BHRT-a. U njegovim rukama trenutno se nalazi 150 kandidata koji su u utrci za prestižnu nagradu "Osoba godine u BiH", o kojima će biti riječi od 20:30 sati.

Emisija na BHT 1 počinje u 20.30 sati, a moći ćete ju pratiti i putem platforme YouTube, na ovom linku.

Nakon prikazivanja u posebnoj emisiji BHRT-a, u ponedjeljak, 8. svibnja, Večernji list BiH u tiskanom će izdanju objaviti svih 150 nominiranih kandidata. Vrijeme je da krene utrka kojom se stavlja točka na "i" na jednu etapu povijesti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije