Radi se nacrt Zakona o regulatoru električne energije

storyeditor/2024-07-31/struja.png
23.09.2024.
u 17:11

Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac organizirao je sastanak s direktorom Tajništva Energetske zajednice Arturom Lorkovskim, ministrom energetike i rudarstva Republike Srpske Petrom Đokićem i ministrom energetike, rudarstva i industrije Federacije BiH Vedranom Lakićem. Riječ je o nastavku aktivnosti koje su rezultat radnog sastanka u Banjoj Luci u srpnju ove godine.

Na jučerašnjem sastanku razgovarano je o ispunjavanju obveza proisteklih iz ugovora o uspostavljanju Energetske zajednice, s fokusom na obveze koje u okviru Trećeg energetskog paketa provodi Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH u koordinaciji s nadležnim entitetskim ministarstvima.

Ministar Košarac informirao je direktora Tajništva Energetske zajednice Lorkovskog da je u fazi izrada nacrta Zakona o regulatoru električne energije i prirodnog plina, prijenosu i tržištu električne energije u BiH.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?